Ruma hallinto III

Ihmiset pakotetaan tekemään jotain mitä he eivät osaa, tai eivät hyvällä omallatunnolla voi. Pakko aiheuttaa virheitä, onnettomuuksia.

Pyrkimys mennä eteenpäin ulkoa johdettuna ulkoisessa kiireessä on täyttä hörhöilyä missä tahansa vedättelyssä. Huomio on väärissä asioissa.

***

Jos yhteiskunta ei mahdollista että yksilö tekee parhaansa hänelle aidosti käytettävissä olevilla resursseilla, silloin aika vähän on tehtävissä. Ehkä intressien kohtaamattomuudesta (ja vallasta) on kuitenkin kysymys. Jotkut ihmiset täytyy poistaa tieltä, tehdä toimintakyvyttömiksi. Silloin toiset voivat ratsastaa hullunaallokkoaan.

"Mene kotiin ja ota lääkkeet" nämä terveydenhuoltohullut (naiset) sanovat lumityökoneilta kanahaukkalaansa vedättämälleen henkilölle joka ei halua jäädä heidän koirajyränsä alle, ainakaan tekemättä asiaa selväksi.

***

Vapautta ja omaehtoisuutta painotetaan nyt siten että omistuksessa valtion kontrollista tulee vapaaehtoista (soiden suojelu, kosteikkojen hoito) ja mitään omistamattomassa työttömyydessä velvoite, jonka yhteydessä arvioinnin alaiseksi tulee jokainen henkilökohtaisen arjen aktiviteetti.

Varallisuutta arvostetaan, eikä sillä väliä mistä se on peräisin, ja mitä sillä tai sen mahdollistamalla ajallaan tekee.

***

Porvaristo kuppaa systemaattisesti ja laajalla rintamalla jokaisessa mahdollisessa asiassa hyväksikäyttäjien eduksi. Voi kunpa minä voisin uskoa siihen toiseen puoleen.

***

Jalkakaasuvedättäjät pelleilyttävät omahyväisyytensä miten parhaaksi taitavat, ja kuoleman piiri kulkee.

Luokka:
Luotu 2018-02-15 06:55 | Muokattu 2018-02-17 15:44
http://raulihaverinen.fi/?id=176