Summeri

Tuo sinun järjestelysi on täysi kaaos, ja pakotat minut jatkuvasti selvittämään ympäristöäsi. En tee sitä sinun takiasi, vaan itseni ja muiden jotka jäävät jyräsi alle, ja niiden jotka käyttävät sitä hyväksi. Ja nuo muutkin jäävät sinne täysin vedäteltäväksi, koska eivät he usko yhtään enempää siitä mitä sanon, vaan hakeutuvat juuri näille vedättäjilleen, joista sinä olet yksi.

***

Oli aika jolloin sait vedätellä slummiutunutta hevonhelvettiä niin kuin halusit, mutta välillä tämän valloittivat nousevat voimat. Pyrkyryys yhdistettynä edustamaasi takapajulaan ja sen roikotusvoimaan on jo liian iso perkele. Paskaa tulee päälle liian kovaa vauhtia.

***

Sitoutat minut helvetin kehrääsi, eikä sinusta ole mitään apua huoliini, vaan sinä vedätät ja paukutat niitä entistäkin tiukempaan. Eivätkä ne ole minun huoliani, vaan lukemattomien muiden huolia jotka katoavat maailmaan1. Täysin kusipäinen ja teeskentelevä valloitus.

Tämän paskan päälle valtio tekee paskat päätöksensä, tässä paskassa kukaan ei saa kuin pelkkää paskaa. Ja tässä paskassa odotuksissaan eli vedätyksessään petetyt tekevät ratkaisunsa2. Ja ratkaisu ei voi olla vainota ja seurata loputtomiin näitä muita osallisia3. Tämä on liian systemaattinen kuoleman koneisto.

--

1 Moni nuori kokee olevansa näkymätön, paljastaa kysely – "Jonkun pitää sanoa, että sä oot tärkeä ja sä oot ok" | yle.fi 2018-04-24. Ratkaisu vain ei taida olla tämä teeskentelevä paskarysä (paitsi digitoituna) joka on juuri koko ongelman ytimessä.

2 Torontossa vakava joukkoyliajo – kymmenen kuoli ja 15 loukkaantui | yle.fi 2018-04-24

3 Vaikka systeeminä kaikki jo seuraantuu - yksilö kutsuu sitä omatunnokseen - ja kaikki on maailman muistissa.

Luokka: »
Luotu 2018-04-23 10:39 | Muokattu 2018-04-24 10:22
http://raulihaverinen.fi/?id=231