Realiteetteihin sekaantuminen

Kun tiedät että joidenkin asioiden välillä on yhteys, ja tämä yhteys aiheuttaa huolta, et voi loputtomiin pidättäytyä vaikuttamasta siihen pinnallisuuteen joka pyrkii ajamaan asioitaan tämän yhteyden hälyttäessä. Tässä tehtävässäsi etsit keinoja kaikilta mahdollisilta kanavilta.

On vaikea sanoa mitä varsinaisesti tavoittelet. Mihinkään lopputulokseen tai edistykseen ihmisten suhteen ei oikeastaan voi uskoa, ja heihin kuitenkin pitäisi vaikuttaa.

Jonkin aallon harjalla sinun kimppuusi hyökätään. Mikään kompromissihan ei ole mahdollinen, koska mikään huono liitto ei riitä peittämään sitä seikkaa että tämä (totuuden paljastuminen) on loputon tie, helvetti, ja viihtyilijöiden suuntaan jatkuva provokaatio. Kaiken banaliteetin ja hörhöilyn keskellä tästä hyökkäyksestä voi olla jopa hyötyäkin - voit luopua jostain projektista ehkä koska sen alkuperäinen päämäärä oli toinen kuin miksi se alkoi muodostua, alkaa itse asiassa vaarantua, ja tuo hörhöily itsessään riittää sitä kannattamaan.

Mutta pysähtyykö hyökkäys, voiko se pysähtyä. Paljonko asioita joutuu selventämään kun olet kerran realiteetteja häirinnyt - ja mikä on ihmisten hulluuden mitta. Ongelma näissä ihmisissä on se, että he eivät missään vaiheessa ole olleet kovin kiinnostavia, ja sitä he luulevat, nämä henkilöt ovat brutaalin typeriä, ja heihin joutuu sekaantumaan - tämä on se mikä heitä häiritsee vaikka sitä ei heille sano. Ja onhan heidän raukkamaisuudelleen aina helpompi hyökätä ja ryhmittyä yksittäistä ärsyttävää henkilöä vastaan, kuin löytää tuo ongelma esimerkiksi valtiosta, ja miettiä mitä se merkitsee että se on siellä.

***

Tätä huudattaa tavalla tai toisella moni, mutta voi niitä saatanan tunareita jotka kasvattavat tähän koiran, ja käyttävät aikansa pelleilläkseen, tai korkeintaan katkeroituvaan huuteluun jos joku uhkaa hänen ja koiransa vääjäämätöntä etenemistä.

Luokka:
Luotu 2018-02-14 22:25 | Muokattu 2018-02-14 23:32
http://raulihaverinen.fi/?id=175