Legitimaation rotat

"Syntisten" tuomitseminen on "toisinajattelevien" ja -toimivien torjumista legitimaatiosta käsin. Legitimaatio, establisaatio on niin kuin se on ja sitä ei enää kyseenalaisteta.

Legitimaation uskon/non alkuperä on kuoleman ajatus, joka ei itsessään ole edes elinkelpoinen. Tämän legitimaation "ytimen" ympärille kerrytetään tai keräännytetään erilaista "elinvoimaa" täysin ristiriitaisena sekoituksena johon pesiintyy ihan mitä tahansa jos ei muuten niin peleinä ja pelleilynä, mutta kyllähän meillä aina riittää vakavamielisiä.

Legitimaation elämään syntyvät koetut ongelmat, "yleiset ongelmat", ovat itseaiheutettuja ongelmia, jotka purkautuvat aggressiivisena suhteena uskontaulujen merkeistä käsin, jotka eivät käsittele "yleisen ongelman" itse legitimoitua perustaa, vaan kaikki liikkeet jotka itse asiassa eivät edes auta (aiheuta) "yleistä ongelmaa" (eikä samalla auta myöskään legitimoitua perustaa joka on tämän itseensä sisällyttänyt mikä on varsinainen ongelma) vaan tuo näkyviin häiritsevää liikehdintää.

Vaikka kaikki liikehdintä ei ole rottien elämää vaikka se liikuttaisi rottia, on silti totta että osa elämästä perustaltaan on rottien elämää.

Luokka: »
Luotu 2023-10-22 10:33 | Muokattu 2023-10-22 10:40
http://raulihaverinen.fi/?id=512