Hätä | Huuto

  1. Ihmiset ovat viettämässä sikajuhlia täällä.
  2. He vainoavat koska kannatetaan jonkun muun eläimen saalistamista
  3. Ei ne teidän sankarit tee teitä onnellisiksi.
  4. Ajattelette terveyttä siten kuin se ilmenee laumasaalistajille. Tämä ei ole välttämättömyys vaan aksiomaattinen ennakkoehto. Keräilijä reagoi eri tavalla eri asioihin, eikä se itsessään ole aggressioton.
  5. Jos ihmiskulttuuri on sellainen jonka varaan ei voi rakentaa, asia ei ratkea itsepintaisella viihtymisellä.
  6. Tylsämielisyys ei ratkea jekkuilulla. Molemmat ovat viihtymisratkaisuja.
  7. Mikä on tämä muuta luontoa ja muita lajeja ryssivä XY on olevinaan. Uusille tihutöillleen se etsii oikeutuksen omasta historiastaan.

***

Ei ole argumenttia jota ei voi tehdä tyhjäksi huutamalla. Joskus taas huuto on ainoa keino kun toinen ei ymmärrä hätää, ja hän ei ymmärrä sitä koska hän haluaa sieltä jotain.

[kesäkuun metsähakkuu]

Ihmisellä tämän halun huudattaminen on välinpitämättömyyttä ja ahneutta. Hän ei voi korjata sitä tilanteessa koska hän on vedättänyt sen jo liian pitkälle, jonkun kuolemaan.

Kuolemassa mikään ei erotu, ja kaikki huutavat. Ainoa mitä on, on oppia pysähtymään ajoissa, ja epäonnistua, ei tehdä siitä rutiinia jota huutaa välttämättömyytenä.

[kansallinen metsästrategia]

Luonto täytyy pelastaa ihmisen hävitykseltä, ei optimoida sen hyväksikäyttöä. Tämä on olennainen määritelmäero.

Alistunut katkeruus luontokokemuksessa johtuu siitä että muut toimivat ohitsesi, ei siitä että luonto itsessään olisi julma. Koska toiset toimivat ohi, myös luonto toimii ohi. Jos julmuus taas tulee vasten kasvoja...

On tunteettomuutta vedättyä/-ää varisremmissä, ja vihoviimeinen temppu on mennä niihin (tunteisiin) varisremminsä kanssa.

***

— Miksi olet onneton?
— XY
— Ehkä olet tietämättäsi varastanut jonkun toisen elämän eikä se toinenkaan mahdu olemaan?

***

Jos ihminen osallistuu tai suuntautuu rakenteeseen (tai abstraktioon) hän ei voi enää olla suora.

Rakenne (koneisto) ajattaa edellään.

Yliluonnollisesta on turha puhua jos ei ymmärretä mitä luonto on.

***

Perustulo on eräänlaista vaihtotaloutta. Ihmiset tekisivät asioita ilmaiseksi (vs. patentti, yritys, kasaantuminen, kontrolli). Vapaita järjestelmiä on vaikea kehittää jos ihmiset uskovat eri asioihin.

"Ilmastoahdistus" on ennakkotunne. Ja se on tapa jolla ihminen kiinnittyy todellisuuteen, juuri nyt. Mikä ihmistä ahdistaa? Se että hänen omalla elämällään ei ole pohjaa? Ja yhteiskunta pakottaa hänet... juoksemaan eteenpäin.

***

Jos kerran jyrätään niin jyrätään tasaisesti joka paikassa.

Ihmiset huutavat välttämättömyyttä ja he ovat jakaneet aikansa paskaan puurtamiseen ja paskaan viihtymiseen, ja molemmat ovat täynnä asioita jotka eivät ole välttämättömyyttä, ja se on pois jostain ja joltain.

Tämä järjestelmä ei ole missään suhteessa tehokas, jos sitä on sellaisena haluttu perustella, vaan tarpeettomien halujen ja päähänpinttymien ("arvojen") oikeutus.

Luokka: »
Luotu 2018-09-26 21:47 | Muokattu 2018-09-26 22:43
http://raulihaverinen.fi/?id=350