Koiravedätysperversio

Kaikki vedätetään yli.

Kaikki vedätetään kuolemaan.

Varmuuden vuoksi.

Leikillään.

Ne on älykkäitä, ne leikkii siinä.

***

Hallituksen norminpurkuhankkeiden vapaus on kaupankäynnin vapautta, levottomuuteen vedättämisen helvettiä - jos täällä kaikki on menossa helvettiin, otetaan siitä joku hyöty.

***

Hyväksikäyttäjän naamalle pakkaantuu ilmiöitä joille hän ei löydä mitään hyötykäyttöä.

On riittämätöntä pelastaa luontoa lapsilleen - tämäkään itsekkyys ei löydä syvempää merkitystä, se ei osaa pysähtyä. Siksi puhutaan itseisarvosta, joka sekin markkinointipuheena rymisee kuolemaa.

Itsekkyys on lihan hallintoa joka ei pysähdy. Jos yksi pysähtyisikin, toinen jatkaa, ilman suuntaa (merkitystä) pelkän liikkeen jatkuvuuden voimalla. Halleluja.

***

Petoeläinperversio on hymynsä mukaisessa uskossa siinä että se on tekemässä jotain hyvää. En kuitenkaan usko että hymyn tai korvien luimotusten tarkoitus on mikään muu kuin vetää saaliseläin suoraan naamalle. Sitten sitä riemua levitellään ympäriinsä, ihanassa kiihkossa.

Ja sitten kun koiraa vedetään yhdessä kädessä koko maailmaan takertuneena, ja painellaan sitä saatanan sähkölaitetta toisessa kädessä koko kehon kouristellessa - yhteisvaikutus on tappava. Voi sitä tupakkaakin vetää samalla jolloin naamallakin on ihan saatanallinen vääntö.

***

Kun kaikki on tuhottu, olette kuin natsit ilman juutalaisiaan, ettekä löydä suuntaanne ettekä merkitystänne.

Luokka: »
Luotu 2018-04-15 12:21 | Muokattu 2018-04-15 20:17
http://raulihaverinen.fi/?id=215