He ovat täällä tappamassa

He ovat täällä vain tappamassa. Ei suojelemassa vaan viihtymässä. Luonto katoaa.

Häiriölle jää:

evp huoran
zombie-armeija

terveyskoira valloittaa kaikki kalmankallolle
lääketeollisuuden riemuvoitolle

saksalainen fenomenologia
koirajooga
paska haukkala

Olemista säätelee pakkoneuroottinen eteenpäinmeneminen. Ei siinä ole muuta suuntaa kuin pakko, pakko, pakko. Eikä heidän tarvitse.

He eivät halua ratkaista ongelmaa vähentämällä jotain itseltään, koska he ovat aikoneet voittaa (suhteessa toisiin). Siksi he menevät eteenpäin. He selviävät kyllä (suhteessa toisiin).

Epilogi: riittääkö tämä?

Mitä ihmisiin tulee, heidät nostatellaan saalistumisen aiheuttamiin illuusioihin ja lasketaan saalistumatta takaisin tylsämielisyyteensä. Tämä ei ole luonnonlaki (välttämättömyys) siinä mielessä että se on vain yksi olemisen tapa. Mutta se että se näyttää siltä, johtuu elämäntavan perusteista jotka saattavat vääjäämättä loppuun sen minkä aloittivat, ja sulkevat vankilaansa. Näihin lähtökohtiin perustuu käsitys terveydestä, ja siitä että tuntuu jatkuvasti olevan hiukan kiire.

Jos on olemassa argumentti sen puolesta ettei ole merkitystä että ihminen käyttää voittokulkunsa alustana muita eläimiä, sen argumentin tekee tyhjäksi käytäntö ja epäsuhde jossa maailma hukkuu ihmisiin ja heidän hyöty- ja tuotantoeläimiinsä, kun muu maailma katoaa. Ahneudessa ei ole kohtuutta koska jokainen teko työntää muuta maailmaa eteenpäin, ja kohtuullisuuden yli tulee toisia toimijoita. Se on liike joka ei pysähdy.

Luokka: »
Luotu 2018-09-05 22:25 | Muokattu 2018-09-06 15:12
http://raulihaverinen.fi/?id=344